U bent vennoot van Alterfin?
U bent vennoot van Alterfin?

Tips voor vennoten

MyAlterfin is er voor u !

Alterfin heeft een privé-ruimte voor haar vennoten.
Schrijf u in op MyAlterfin zodat u vervolgens uw deelname online kan raadplegen, uw contactgegevens kan aanpassen of uw uittreksel kan downloaden (in csv- of excel-formaat).

Er zijn twee mogelijkheden om u in te schrijven:

  1. U neemt uw smartphone en maakt een veilige verbinding via de itsme-applicatie. Na de installatie van de itsme applicatie op uw smartphone gaat u naar MyAlterfin.be. Op de homepagina klik op de Itsme-knop. Op dat moment ontvangt Alterfin uw aanmeldingsaanvraag en kunnen wij uw profiel activeren (rekent max. een week). Zodra u een bevestiging van Alterfin per e-mail hebt ontvangen, kunt u veilig surfen op MyAlterfin.be (via de itsme-applicatie). Meer informatie nodig om te beginnen? Surf op de Itsme.be website!
  2. U logt u in via een e-mailadres. U dient een Belgisch gsm-nr en een wachtwoord op te geven. Alterfin ontvangt dan uw aanmeldingsaanvraag en dan kunnen wij uw profiel activeren (rekent max. een week). Zodra u een bevestiging van Alterfin per e-mail hebt ontvangen, kunt u veilig surfen op MyAlterfin.be (met behulp van uw e-mailadres).

Als u niet beschikt over de hierboven vermelde hulpmiddelen, kunt u altijd contact met ons per telefoon of per post opnemen.

Intekenen op bijkomende aandelen is simpel !

Om bijkomende aandelen te kopen stort u het gewenste bedrag op de rekening van Alterfin C.V.:
IBAN-nr: BE85 5230 4527 2706 (BIC code: TRIO BE BB) met vermelding van uw persoonlijke gestructureerde mededeling en u hoeft het intekenformulier niet opnieuw in te vullen. Van zodra wij uw storting ontvangen, sturen we u via de post of via e-mail een uittreksel van het vennootschapsregister. Voor particulieren kost één aandeel 62,50 euro en voor rechtspersonen 250 euro.

Bent u uw persoonlijke gestructureerde mededeling vergeten of kwijt ?

U vindt uw persoonlijke mededeling terug op MyAlterfin, onderaan uw uittreksel uit het vennootschapsregister of u vraagt deze hier opnieuw aan.

Waarschuwing met betrekking tot de risico’s

De belegging in aandelen zoals coöperatieve aandelen van Alterfin heeft een risicogehalte. De belegger loopt het risico om een deel of het geheel van zijn belegging te verliezen.Alvorens in te schrijven op de aandelen dienen potentiële beleggers aandachtig de hele Informatienota van 17 juli 2020, dat een beschrijving van het aanbod en de risicofactoren bevat, te lezen.

Opmerking

Het feit dat de Informatienota van 17 juli 2020 door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) zijn goedgekeurd, mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden effecten.

Login