Word vennoot van Alterfin

Voor particulieren kost één aandeel 62,50 euro en voor rechtspersonen 250 euro.
Indien u reeds vennoot van Alterfin bent, hoeft u dit formulier niet in te vullen. Meer info

aandelen van Alterfin
euro

op het rekeningnummer van Alterfin: IBAN-nummer BE85 5230 4527 2706 (BIC code TRIO BE BB). Vermeld hierbij uw persoonlijke gestructureerde mededeling die u via e-mail ontvangt. Na ontvangst van uw storting, sturen we u uw eerste uittreksel uit het vennotenregister met de post op.

 

* Alterfin is verplicht over uw rijksregisternummer te beschikken om uw identiteit te controleren en te voldoen aan de fiscale en financiële wet- en regelgeving. Meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.

Indien u een minderjarige inschrijft, gelieve hieronder uw gegevens te vermelden:
Houd de 'ctrl'-button ingedrukt om meerdere opties te selecteren.

* Verplichte velden

Waarschuwing met betrekking tot de risico’s

De belegging in aandelen zoals coöperatieve aandelen van Alterfin heeft een risicogehalte. De belegger loopt het risico om een deel of het geheel van zijn belegging te verliezen. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. 
Elk van deze risicofactoren moet zorgvuldig worden bestudeerd en beoordeeld alvorens in de aandelen te beleggen, in het bijzonder:

- Het feit dat de aandelen op naam zijn (nominatief) en er geen markt is waarop de aandelen kunnen worden verhandeld. Hoewel het voor een aandeelhouder mogelijk is om de aandelen terug te trekken of over te dragen, zorgt dit voor een beperkte liquiditeit.

- Indien een aandeelhouder de aandelen wil uittreden of overdragen, zal hij/zij slechts terugbetaald worden ten belope van maximaal de nominale waarde van de aandelen.

Alvorens in te schrijven op de aandelen dienen potentiële beleggers aandachtig het Prospectus 2022 en het Essentiële-informatiedocument over het beleggingsproduct te lezen.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Login