Alterfin en LITA.co slaan de handen in elkaar voor een betere wereld

‘Eendracht maakt macht’, het spreekwoord dat we allemaal kennen, is helemaal van toepassing op de nieuwe samenwerking tussen alterfin en LITA.co. U vindt nu ook Alterfin op het online platform voor duurzame crowdfunding. Zowel particulieren als organisaties kunnen dan niet alleen op de website van Alterfin, maar ook via dit platform inschrijven op Alterfin-aandelen.

LITA.co, dat in 2014 is opgericht onder de naam 1001PACT, wil duurzaam investeren toegankelijk maken voor iedereen. De start-up biedt mensen die een zinvolle bijdrage willen leveren de mogelijkheid om online, transparant en veilig te investeren in projecten die geselecteerd zijn omwille van hun positieve impact op de reële economie en die zo dicht mogelijk bij de mensen staan. Individuele beleggers kunnen bovendien profiteren van een aantrekkelijke belastingvermindering, waarbij nog een mogelijk dividend komt. De start-up is momenteel actief in Frankrijk, Nederland, België, Italië en Luxemburg.

Alterfin en LITA.co delen de wens om sociale en ecologische ongelijkheden uit de wereld te helpen en zo aan een betere en duurzame toekomst te bouwen.

We zijn ervan overtuigd dat de zichtbaarheid van Alterfin zal toenemen dankzij het platform LITA.co. Om zo goed mogelijk in te spelen op de verwachtingen van onze partners in het Zuiden zijn we bij Alterfin voortdurend op zoek naar extra kapitaal. Deze campagne op LITA.co past dan ook in onze marketingstrategie. De Alterfin-campagne vindt u hier terug.

HOE WERKT HET?

Particulieren krijgen toegang tot een breed scala van sociale ondernemingen, die stuk voor stuk geselecteerd zijn op basis van strikte financiële, sociale en ecologische criteria. Slechts 6% van de kandidaat-bedrijven doorstaat de selectieprocedure van LITA.co. Een investering bedraagt minimaal € 100 en gebeurt rechtstreeks via het platform. Meer informatie op LITA.co.

Nieuwsoverzicht

Login