MyAlterfin, uw privéruimte breidt uit !

Alterfin heeft een privé-ruimte voor haar vennoten.
Surf op MyAlterfin om uw deelname online te raadplegen, uw contactgegevens aan te passen of uw uittreksel te downloaden (in csv- of excel-formaat). Vandaag hebt u twee mogelijkheden:

  1. U neemt uw smartphone en maakt een veilige verbinding via de itsme-applicatie. Na de installatie van de itsme applicatie op uw smartphone gaat u naar MyAlterfin.be. Op de homepagina klik op de Itsme-knop. Op dat moment ontvangt Alterfin uw aanmeldingsaanvraag en kunnen wij uw profiel activeren (rekent max. een week). Zodra u een bevestiging van Alterfin per e-mail hebt ontvangen, kunt u veilig surfen op MyAlterfin.be (via de itsme-applicatie). Meer informatie nodig om te beginnen? Surf op de Itsme.be website!
  2. U logt u in via een e-mailadres. U dient een gsm-nr en een wachtwoord op te geven. Alterfin ontvangt dan uw aanmeldingsaanvraag en dan kunnen wij uw profiel activeren (rekent max. een week). Zodra u een bevestiging van Alterfin per e-mail hebt ontvangen, kunt u veilig surfen op MyAlterfin.be (met behulp van uw e-mailadres).

Als u niet beschikt over de hierboven vermelde hulpmiddelen, kunt u altijd contact met ons per telefoon of per post opnemen.

MyAlterfin

Nieuwsoverzicht

Login