Teken in op Alterfin-aandelen tot 31 juli 2018 en ontvang Oxfam-geschenkencheques

Teken in op Alterfin-aandelen tot 31 juli en onvang per schijf van 20 ingeschreven aandelen (1.250 euro) een Oxfam-geschenkencheque van 5 euro die geldig is in alle Oxfam Wereldwinkels van België. Om deel te nemen, stort u het bedrag van uw keuze tot 31 juli 2018 op rekeningnummer BE85 5230 4527 2706 van Alterfin met vermelding van uw persoonlijke gestructureerde mededeling. Vanaf 7 nieuwe aandelen, kunt u een belastingvermindering genieten (info en voorwaarden). Deze actie is enkel geldig voor particulieren die intekenen op B-aandelen.

Rechtspersonen tekenen in op A-aandelen aan 250 euro/aandeel. Natuurlijke personen tekenen in op B-aandelen aan 62,50 euro/aandeel. Aandelen worden ingetekend onder de bepalingen en voorwaarden van het aanbod zoals beschreven in het prospectus.

Om vennoten te worden, vul het intekenformulier in.

Investeren in aandelen houdt bepaalde risico’s in: gedeeltelijk of volledig verlies van uw investering, risico’s van kredieten aan organisaties in ontwikkelingslanden, uittredingsvoorwaarden (uittreden enkel mogelijk in de loop van de eerste 6 maanden van het jaar voor particulieren/de eerste 3 maanden van het jaar voor institutionele beleggers), enz. Geen kosten of belastingen bij intreding of uittreding. De risico’s worden beschreven in het prospectus (goedgekeurd op 5/9/2017), beschikbaar hier of in de hoofdzetel van Alterfin (Haachtsesteenweg 159, 1030 Brussel). Raadpleeg het prospectus alvorens te investeren.

Nieuwsoverzicht

Login