Geef meer waarde aan je geld
Geef meer waarde aan je geld

Teken in op Alterfin aandelen en ondersteun boeren in ontwikkelingslanden!

Alterfin is een coöperatieve venootschap. Als vennoot wordt u dus eigenlijk voor een stukje mede-eigenaar van Alterfin. Meer dan 6.000 personen hebben die beslissing al genomen en hebben coöperatieve aandelen van Alterfin aangekocht. Het kapitaal dat door onze vennoten wordt aangebracht, gebruiken we om microfinancieringsinstellingen en organisaties in duurzame landbouw te financieren in ontwikkelingslanden. Dankzij de steun van onze vennoten ondersteunen we maar liefst 3,8 miljoen kwetsbare families in ontwikkelingslanden. 

Door de aankoop van Alterfin aandelen doet u niet enkel een duurzame investering met directe impact. U hebt ook recht op een aantal financiële voordelen.

U geniet van volgende financiële voordelen:

  • een belastingvermindering
  • een dividend
  • een vrijstelling van of een verminderde roerende voorheffing op het dividend (onder bepaalde voorwaarden)

Als particulier kan u al vennoot worden vanaf 62,50 euro en als rechtspersoon vanaf 250 euro.
Het aanbod is niet tijdsgebonden.

Info over aandelen van Alterfin

Voordelen en voorwaarden

Informatienota

Intekenformulier

Waarschuwing met betrekking tot de risico’s

De belegging in aandelen zoals coöperatieve aandelen van Alterfin heeft een risicogehalte. De belegger loopt het risico om een deel of het geheel van zijn belegging te verliezen.

Alvorens in te schrijven op de aandelen dienen potentiële beleggers aandachtig de hele Informatienota van 17 juli 2020, dat een beschrijving van het aanbod en de risicofactoren bevat, te lezen.

Opmerking

Het feit dat de Informatienota van 17 juli 2020 door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) is goedgekeurd, mag niet worden beschouwd als aanprijzing van de aangeboden effecten.

Zij steunden reeds Alterfin...

Login